HUSMODELLER

Miljövänligt, Estetiskt och Energieffektivt

I vår katalog finner du över 50 arkitektritade hus i olika storlekar och prisklasser - anpassningsbara för varje behov och livsstil. Husen kan med enkla medel, som byte av fasadbeklädnad till puts eller tegel anpassas för olika miljöer, stilar eller önskemål.Vill du istället förverkliga din egna ritning? Inga problem. Tillsammans tar vi fram just ditt drömhus.


1-planshus

Våra 1-planshus är perfekt för den mindre familjen. Huset finns i många olika storlekar och är ett bra val när du vill ha allt på en och samma våning. Kommer med smarta och öppna planlösningar.

1,5-planshus

Några av våra mest efterfrågade hus är 1,5-planshus. Ecodooria erbjuder smarta 1,5-planshus där flera av våra modeller kan byggas med oinredd vind för att senare inredas när familjen växer.

2-planshus

Våra tvåplanshus passar bra för den växande familjen. Bland våra modeller kan du hitta en 2-plansvilla med boyta på upp till 300 kvm.Garage

Garage, carport, verkstad eller förråd. Våra sidobyggnader passar stilen på ditt nya hus och kompletterar boendet med flera genomtänkta utrymmen.

Lusthus

Ett lusthus är en fantastisk utökning av bostaden som ger dig ett naturnära rum - perfekt för middagsbjudningar och sena sommarnätter. Med ett lusthus från Ecodooria skapar du en magisk dimension till ditt hem.

Friggebod

Med en friggebod får du snabbt ett extra utrymme på tomten utan att behöva ansöka om bygglov. Varför inte skapa ytterliga rum för gäster eller övernattade familjemedlemmar på besök? Vi anpassar friggeboden efter dina behov. Kontakta oss så tar fram fram en stuga som passar dig.

Radhus

Radhus från Ecodooria kommer vanligtvis i två plan. Kännetecknande är en flexibel planlösning med stora sociala ytor samt möjlighet. Våra radhus passar såväl den den lilla som stora familjen. Genomgående hög standard med smakfulla materialval och genomtänkta lösningar.

Arkitektritade hus

I vår katalog finner du ett femtiotal av våra arkitektritade hus – och vi ritar gärna ett till.

Attefallshus

Kundanpassade och nyckelfärdiga Attefallshus till marknadens lägsta priser. Trähus Vi bygger ditt drömhus. Ecodooria skapar klimatsmarta och arkitektritade hus utifrån dina behov och önskemål.