Vi bygger ditt drömhus nyckelfärdigt med hjälp av våra professionella samarbetspartner

Samarbetet med oss består av följande enkla steg. Fördelarna med EcoDoorias enhetliga system. Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus:

Ecodooria gör jobbet Att skapa ett eget hus är kanske ditt livs mest spännande projekt – det gäller oavsett om du vill forma allt efter egna idéer eller väljer något av våra färdiga hus. I vår katalog kan du välja bland över 50 husmodeller. Vi hoppas att de ska inspirera dig och sätta fart på den kreativa processen. Tillsammans med oss har du alla möjligheter att skapa ett högst personligt hem med egna estetiska och praktiska lösningar både invändigt och utvändigt. Ecodooria gör jobbet. Med en samlad erfarenhet som spänner över två decennier ser vi till att just ditt drömhus blir verklighet. Varmt välkomna att kontakta oss på Ecodooria AB

Attefallshus Kundanpassade och nyckelfärdiga Attefallshus till marknadens lägsta priser. Trähus Vi bygger ditt drömhus. Ecodooria skapar klimatsmarta och arkitektritade hus utifrån dina behov och önskemål.

Därför ska du välja ett Attefallshus från Ecodooria

  • Marknadens lägsta priser
  • Vi bygger klimatsmarta och nyckelfärdiga hus
  • Material av bästa kvalité
  • Full anpassningsbarhet
  • Tillverkning enligt EU-standarder.
  • Erfarna hantverkare och specialister
  • Prisgaranti
  • Exceptionell personlig service


Pickton

Vårt populära Attefallshus Pickaton är ett modernt och smart designat hus med altan som möjliggör solläge från morgon till kväll. Den generösa takhöjden tillsammans med ett stort ljusinsläpp ger ett luftigt och piggt intryck. Den väl genomtänkta planlösningen skapar tre avgränsade utrymmen i form av kök sovplats och vardagsrum. Sovplatser för upp till fyra personer.

Dunedin

Med en klassisk svensk design är Dundin ett praktiskt Attefalls hus året om. Det väl avvägda ljusinsläppet bidrar till husets hemtrevliga och lugna atmosfär samtidigt som insynen reduceras. Husets yta avgränsas smart med ett kök, vardagsrum och sovalkov. Med en takhöjd på fyra meter skapas en överraskande stor rymd.


Rulan

Rulan Attefallshuset passar perfekt att använda som gäststuga, poolhus eller fritidshus. De höga fönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp och ett stort vardagsrum ger gott om socialt utrymme. Med den eleganta takterrassen ges ett härligt utrymme för avkoppling tillsammans med möjligheten att inrätta en egen spa-avdelning.


Timaru

Timru kommer med en rymlig altan som erbjuder både morgon och kvällssol. Husets moderna design och generösa takhöjd gör detta sofistikerade Attefallshus till det perfekta alternativet för dina gäster. Den genomtänkta planlösningen med sovalkov skapar känslan av tre distinkta rum som i sin tur kan ge upp till sex sovplatser.

Wanaka

Wanaka är det stilmedvetna Attefallshuset med ett optimalt ljusinsläpp som ger en hemtrevlig och upplyftande ton i samklang med den naturnära interiören. Med glasdörrar som vetter ut mot den L-formade altanen förlängs det inre rummet ut på ena kort och långsidan. Detta urbana Attefallshus erbjuder upp till sex sovplatser som kan fördelas i husets tre avgränsande delar.

Maarit

Maarit är attefallshuset som sticker ut och gör ett stort intryck med sitt raka formspråk i både fasad och altan. Planlösningen ger en öppen atmosfär med ett stort köksutrymme som övergår i ett ljust och luftigt vardagsrum. En stege upp leder till en avskild sovalkov med gott om utrymme tack vare det sluttande taket.

Gotland

Attefallshuset Gotland snålar inte med lyxen. I en extra modern design med stilfullt rakt tak och panoramafönster bjuder huset på gigantiska fönsterpartier och en otrolig rymd. Huset har permanentboendestandard anpassat för boende året om och en byggnadsarea om 25 kvm. Självklart är alla svenska byggnadskrav för permanentboende uppfyllda. Gotland har ståhöjd på vilplanet mellan loft och trappa och ett loft om 6,1 kvm. På loftet finns gott om plats för en dubbelsäng i valfri riktning, samt extra yta för förvaring. Redan i standardutförandet går boendet i ljusa och fräscha färger.