Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus

Samarbetet med oss består av följande enkla steg. Fördelarna med EcoDoorias enhetliga system. Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus:

Vårt namn är ännu inte känt, eftersom vi - det nystartade företaget, försöker hålla jämna steg med tiden! Men detta betyder inte att vi är berövade erfarenhet - vårt företag har uppstått genom fusionen av specialiserade byggföretag med var sin kompetens, som har tiotals år av praktisk erfarenhet "bakom sig" och färdigheter finslipat till automatik. Vi bestämde oss själva att vi kommer att erövra den svenska marknaden på grund av vår ambition och engagemang, ansvar och progressivt tänkande! Om du gör ett val med både huvud och hjärta, om du satsar på kvalitet och högsta standard - ligger din väg i direkt förbindelse till vårt kontor, där du personligen kan se att vi kombinerar ohämmad energi, kunskap om verksamheten, tro för våra ideal och en önskan att göra världen runt oss en bättre plats!


Lidingö

Stora gemensamma ytor med avgränsbar barn-/ungdomsdel. Generös takhöjd och stora ljusinsläpp ger huset luft och rymd. Huset har en balans mellan rumsupplevelsen och en genomtänkt funktion.


Enskede

I denna modell hittar du, trots den fyrkantiga framtoningen, spännande vinklar och former i olika färger och material som ger en kreativ men samtidigt diskret framtoning. Husmodellen fungerar både gavelställt och med entrésidan mot gatan. De generösa fönsterpartierna skapar en härlig kontakt mellan inne och ute.

Vällingby

Husets vinklar ger såväl spännande exteriör som skyddade uteplatser. Entrén ligger behagligt skyddad under det utdragna taket som med sin utsvängda takfot ger karaktär och en känsla av exklusivitet. Utrymme till fyra sovrum och möjlighet att slå ihop kök vardagsrum, matplats i ett enda stort rum.