Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus

Samarbetet med oss består av följande enkla steg. Fördelarna med EcoDoorias enhetliga system. Det finns många orsaker till att välja EcoDoorias hus:

Vårt namn är ännu inte känt, eftersom vi - det nystartade företaget, försöker hålla jämna steg med tiden! Men detta betyder inte att vi är berövade erfarenhet - vårt företag har uppstått genom fusionen av specialiserade byggföretag med var sin kompetens, som har tiotals år av praktisk erfarenhet "bakom sig" och färdigheter finslipat till automatik. Vi bestämde oss själva att vi kommer att erövra den svenska marknaden på grund av vår ambition och engagemang, ansvar och progressivt tänkande! Om du gör ett val med både huvud och hjärta, om du satsar på kvalitet och högsta standard - ligger din väg i direkt förbindelse till vårt kontor, där du personligen kan se att vi kombinerar ohämmad energi, kunskap om verksamheten, tro för våra ideal och en önskan att göra världen runt oss en bättre plats!


Nacka

Huset har en spännande fönstersättning och en ljus och luftig atmosfär. De olika typerna av material bryter av och ger liv åt fasaden. Här finns generösa utrymmen för såväl samvaro som rum för avskildhet.Gustavsberg

De stora fönsterpartierna i det centralt placerade vardagsrummet i detta hus bjuder på en fantastisk utsikt och takhöjd som gör att du kan njuta av omgivningarna både från bottenvåningen och övervåningens allrum. Den luftiga planlösningen gör det möjligt till att vara flexibel för att anpassa kök, matdel och vardagsrum på ett sätt som passar dig.

Parhus Lidingö

Det stora öppna vardagsrummet har flera fönster och ligger i anslutning till trädgårdsaltanen på baksidan. Här nere finns också ett arbetsrum och ett mycket rymligt badrum. På övre plan finns ett allrum och två sovrum. Det större av dem har en egen stor klädkammare. Om så önskas kan vardagsrummet modelleras för extra stor yta.